Celebrate good times, come on!

Long time ago!

Hej hopp gummi snopp xD haha
Det var ett tag sen nu eller vad tycker ni ? ;) Men så ska det inte bli igen det vill jag låva!
Hur är det med er då? Jag själv mår bara toppppppen! Har hänt så otroligt mycket nu dom senaste veckorna men orkar´inte skriva allt här! :/
Idag har jag i alla fall varit på konfermationen! Jag konfermeras imorn!!!!!! Gud va skönt det ska bli säger jag bara!
ÅÅ massa presenter blir det ju också ;)haha
Idag var det typ föredrag med konfan då vi sjung lite låtar och berättade lite om polen resan och lite mer :)
Jag och Linnea sjung duett tillsammans:) För kul! men niu ska bara veta hur nervös jag var, skakade typ i hela kroppen å allt!!!
Menmen. Nu ska jag berätta något som ni inte vet! Det är nämligen så att niorna på min skola(går ju själv bara i åttan) har avslutnings bal om två veckor och jag har blivigt tillfrågad om att få sjunga 7 låtar med en annan tjej på balen :D Så¨det kommer bli sååå kul!
Vi ska blandannat sjunga: I'm yours, duffy- mercy, celebration, Heal the world, Poison, Lykke Li-I'm good, I'm gone & somewhere over the rainbow.
aja senare ikväll kommer det komma gårdagens shopping och lite mer kanske ;) så missa inte det!

image285

God morgon mina hjärtegull

Idag är det inte en så rolig dag :( nej det är det värkligen inte! För i dag ska nämligem min morfar begravas så jag kommer nog inte att skriva någe mer i dag, kanske det kommer en dagens outfit men vi får se :)

pussar<3

Yo, I'll tell you what I want, what I really really want.

Good morgon mina underbarn!

Nu sitter jag här och är bara allmänt glad :) Ni förstår att igår kväll så skickade jag in några bilder till modell agenturen UP! models. Och jag vet inte varför jag är glad för det men endå, jag är glad för att nu har jag det överstökat liksom :)Men men nog om det nu.

Idag, ja vad ska jag göra idag?:S Jag har ingen aning faktist. ska nog gå till skolan haha som alltid sen efter skolan blir det nog bara hem och plugga. Gud villken tråkig dag men jag har ju mina älskligar i skolan som räddar min dag ;)

XOXO/PAULINE
image284

let the sun shine

God förmigdag får man väl säga vid den här tidpunkten :)
Just nu sitter jag här och äter min frukost och väntar på att linnea ska komma, vi kommer inte att göra något särskilt, bara sola och sen ville hon att vi skulle ut och springa men lat som jag är så orkar jag inte det ;)hahaha. Men det kanske blir en långpromenad ;) Vi får se.
Någon som vet om det ska gå någon bra film på tv ikväll? Orkar värkligen inte göra något.
Men kanske man kan lura med något på bio ;)
Imorgon har jag ledigt från skolan, eller alla på min skola har ledigt tror jag :) vi får kommpledigt imorgon men vi 8,or har inte ens hafft våran konsert en så det är lite konstigt men så blir det ju ibland.
Men men nu ska jag inte störa er mer pussar eran pauline<3
image283
min mamma som är konstnären och det ska föreställa mig när jag var liten :)

outfits från i veckan :)

1,
image278

2,
image279

3,
image281

4,
image282

Om det är någon som ni undrar över eller om vart något av det jag har hafft på mig är köpt så är det bara att fråga :)

pussar<3

DagenIdag och shoppingen :)

Hellllo!:D

Åå, jag är på strålande humör idag!
Så underbart väder och aa underbar shopping! Då kan väl inget bli fel? :)
Aja dagen börgade med att jag vaknade klockan 09,15 och då var det bara att stiga upp och göra sig i årdning, sen kl: 11,00 åkte jag till idrottshuset här i örebro för mitt cheerleading lag skulle underholla på någon innebandy martch. Det var kul med strässigt! allt gick bra förutom ett bygg som vi typ tappa men det löste vi såklart ;)
Sen så fick vi fika som tack så vi satte oss ute och åt det :) Sen ringde jag mamma för jag orkade inte ta bussen hem så jag skulle fråga om sjuss men då var hon på stan så då gick jag och mötte henne och vi gick och åt lunch på la bagette, skit gott somvanligt! Effter det skulle vi åka hem men då sa jag att vi skulle gå till h&m en snabbisbara så då gick vi dit och jag fick då där ett par shorts, ett linne och en Gillette Venus Breeze( en sorts rakhyvel med inbyggd gel )så då belav jag glad! sen blev det bara mer och mer affärer vi gick in i så då fick jag en väldigt söt kläning från indiska och ett par skitsnyggsnygga gladiatorskor från vagabond och två par leggings från sissters:)
(Dagens shopping kommer legre ner!)
Men sen när jag kom hem så gick jag på en långpromenad med Smilla(min hund) Så skönt i det här vädret!

Men nu måste jag göra mig klar för om en halvtimma ska ja på min skolas vår konsert! Det är bara 4,5 och 9.or med så det ska bli kul att sse på :D
Ha en fortsatt underbar dag!<3

DAGENS SHOPPING!


okej dagens shopping kommer senare för det är någe cp med blogg.se nu så det går inte att ladda upp några bilder men dom kommer!

image271

det här är jeansen jag har pratat om!
image273
image274
image275
brillorna jag har pratat om
image276
image277
detta var då dagens shopping :)

Med g-ögon på näsan.

Hej,heej, tjooo! :D

Idag vaknade jag grymt tidigt för att ha sovmorgon( som jag har varje fredag). Jag gick faktist upp kl: 06,15! fatta 06,15 men det var bara för att jag var tvungen att tursa och tvätta håret så ;)haha aa och det tar ju då lite tid.

Igår Så var jag först i skolan och på eftermiddagen så hadde vi typ genrep för våran såkallade wallmans konsert. Det var skit kul att få dansa med bandet och inte till skivan och sen var det skitkul att få höra alla songare sjunga sina låtar :) väldigt duktiga var dom i alla fall :)
Sen efter skolan så åkte jag, linnea och jessica hem till mig för jag skulle hämta lite grejor och byta om eftersom det var så grymt varmt! Fy vad skönt väder det var igår asså! Hoppas det blir lika bra väder idag :) Aja men sen cycklade vi upp till stan och där köpte jag ett par nya jeans(bild kommer) Som jag tyckte var skitsnygga! Dom är ljusblå och supersköna! Och dom kostade bara 250 kr! Herregud säger jag bara! :D Sen köpte jag ett par solglasögon och rakludder :) Men solglasögonen har jag tagit bort glassen i så dom blir sådana här såkallade ¨tönt glasögon¨. Och åå jag är kär i dom också och dom ska jag förövrigt ha idag :)

Idag så ska jag till skolan, konstigt va ;)hahah nej men aa sen så går jag bara halvdag i dag för sen ska klassen till ett gymnasium i Örebro och göra något där antar jag, men jag har ingen aning om vad :S Sen ska jag nog bara tat lungt till imorgon men mer om imorgon kommer då ;)

pussar<3
image270

sorry I am late

Hello alla underbara människor här ute/inne i sverige!

Sorry att jag inte har updaterat bloggen på typ år och dar men har tyvär inte hunnit med det eller hafft orken :/ Har hafft hemprov i SO och ska läsa en deckare på typ 300 sidor pluss skriva en deckare. Men nu skriver jag och snarast kommer det att komma bilder från skolan, tävlingen(SM), outfits och lite till :)

Hur är det med er annars då ? Mår ni bra ? Jag mår i alla fall skit bra :) Hela den här vecka har varit super kul! Ni förstår vi har repveka i skolan för våra 5-6 och 9 or ska ha vår konsert och vi 8 or ska ha e for mav wallmansliknande konsert, med dans, song och spel :) super kul! Jag har faktist gjort en av danserna som dansarna ska dansa och den är faktiskt ganska bra :)hahahaha. Oj det lätt gansa skrytit ;)  menn men det är kul i alla fall :)


Men nu måste jag gå och käka frulle :) pussar

eran pauline <3

SM BABY!!!!

SMSMSMSMSMSM !!!!!!

Somsagt idag bär det iväg mot borås till cheer SM! Ska bli så grymt kul men vi kommer nog inte få någon väldigt bra plasering eftersom det är vårat första år som senior A lag, vilket är det den svåraste klassen + att det finns så sjukt grymma lag i våran klass men vi får hoppas på det bästa :)
Och vet ni, Jag är så himmla glad för att på SM så kommer LISA  att vara ( ni vet hon som har bloggen ¨Lisaplace¨ Så jag tror nog att jkag ska gå och hälsa på henne om jag vågar det vill säga ;)haha Jag blir alltid så blygg när jag träffar nytt folk :$ Men men om jag ser henne och vågar hälsa på henne så ska jag säga att jag älskar hennes blogg och stil! Hon har ju grymt snygg/fin stil!

image269
 Kommer inte att komma hem förns imorgon kväll men jag ska se om det finns någon dator på hotellet som man kan få låna :)

Ett lyka till skulle sitta fint ;)hahaha

pussar på er!<3

RSS 2.0